Daniël Sytsma

Daniël Sytsma staat ook wel bekend onder het pseudoniem “De Longe Boarder” dan wel “De Artestiekeling”. Hij doet deze twijfelachtige bijnamen gretig eer aan door door tunnels te boarden en “zich eige helemaal opuh te haluh” en zijn onvermoeid enthousiasme voor alles wat met vormgeving te maken heeft (behalve vrouwen dan, die ziet-ie niet staan).

Daniël is in 2001 geinaugureerd, en vanaf dat moment gelijk actief voor ons dispuut. Een half jaar na zijn inauguratie voegde hij zich bij een der illusteren, namelijk, de Senaat Quatrus. Wakende over de Penninghen heeft hij een flink aandeel in de zo succesvolle vierde Senaat.

Daniël studeert om maar geen scholier te zijn naast zijn reguliere en soms tijdrovende studie Media & Art Design op het HBO ook weer een beetje TCW vanaf september 2003 op de UT. Maar zijn hart ligt toch wel bij het grafische.

Verdere bijzondere/kenmerkende (karakter)eigenschappen van Daniël: bondig, houdt van “vage muziek”, modern gekleed, blowtje op z’n tijd, drank slechts als het veel is. Deze onvermoeibare jongen heeft tevens zijn eigen bedrijfje, waarvan eigenlijk niemand nou precies weet of hij nou zelf ook wat doet of dat hij zijn broertje z’n zakken leeghaald.