Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos is at Mont-Ventoux.4 weken geleden
Mont-Ventoux
Afgelopen weekend hebben een groot aantal Kadmoten de Mont Ventoux beklommen om zo Alexander te herdenken. Afgelopen oktober is hij overleden aan een hersentumor en om het onderzoek hiernaar te verbeteren hebben wij 34.000 euro opgehaald. Dit onderzoek kan nog steeds meer hulp krijgen, als je daarin wil helpen kun je via de onderstaande url een gift overmaken!

https://stophet.nl/acties/Alexander_Rengelink_memorial
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos1 maand geleden
Zaterdag is het zo ver, met een grote groep Kadmoten gaan we in Frankrijk de Mont Ventoux beklimmen. Deze beklimming gaan wij doen om onze vriend Alexander te herdenken die afgelopen oktober te vroeg is overleden aan een hersentumor.
Je kunt ons aanmoedigen door te doneren. Iedere bijdrage, groot en klein, maakt namelijk het verschil in onderzoek naar deze tumoren!

https://stophet.nl/acties/Alexander_Rengelink_memorial
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos1 jaar geleden
Afgelopen woensdag hadden wij een Let's Quiz pubquiz met alle mannelijke eerste jaars leden van AEGEE-Enschede. Natuurlijk was dit een groot succes, maar of dit komt door de skills van presentatoren of door het bier van Eet-en bierencafe de Beiaard weet niemand meer...
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos2 jaren geleden
Het wordt een groen jaar!

Vanaf februari zijn deze drie helden in actie te zien als het Sociëteitsbestuur van Sociëteit Asterion en wij wensen ze veel succes!
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos2 jaren geleden
Helaas is het nodig dat Hidde Zijlstra en anderen mee moeten doen aan een campagne zodat mensen bewust worden van het corona virus... Dus houd je aan de regels, anders moet je het blijven doen met deze poster van Hidde!
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos is with Quirijn Van Toledo.2 jaren geleden
De Kick-In is weer begonnen en natuurlijk zijn wij van de partij! Vandaag mochten wij en onze Kiddo's fysiek bezig met lacrosse!

Geld moet vouwen

Thijs Veldhuizen

Moet je kippenstront op je wangen smeren, groeit je baard harder van.

Ernst-Jan Peters

Als je geen geld hebt, dan ga je toch gewoon pinnen

Thijs Veldhuizen