Herendispuut Kadmos

Herendispuut KADMOS is opgericht op 5 oktober 1993 en één van de disputen van AEGEE-Enschede.
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos is with Quirijn Van Toledo.1 maand geleden
De Kick-In is weer begonnen en natuurlijk zijn wij van de partij! Vandaag mochten wij en onze Kiddo's fysiek bezig met lacrosse!
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos3 maanden geleden
Soms levert de zoektocht naar Europa leuke bonussen op!

Zoals jullie als moderne social media tijgers wel weten, is Herendispuut Kadmos aangesloten bij AEGEE-Enschede. AEGEE / European Students' Forum heeft ons lieve lid Rikkert als Lid van de maand uitgeroepen!
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos10 maanden geleden
😍
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos is feeling proud.11 maanden geleden
Een van onze helden, Damian Karia, zal zich komend jaar actief inzetten voor Solar Boat Twente. We wensen Damian heel veel succes! 🥳
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos is at Sociëteit Asterion.1 jaar geleden
KADMOS Cocktailparty
Sociëteit Asterion
Wij zijn er bijna klaar voor. Jullie ook?
Herendispuut Kadmos
Herendispuut Kadmos is with Ernst-Jan Peters and 22 others.2 jaren geleden
Ter ere van het 5e lustrum van Herendispuut KADMOS hebben de helden een week doorgebracht in Montenegro. Het eerste deel van de reis werd doorgebracht aan de rand van het nationale park Durmitor, in Žabljak. Daar stonden o.a. een hike, raften en ziplinen op het programma.

Het tweede deel van het programma vond plaats in Budva, een van de steden gesticht door KADMOS zelf. Dit deel stond dan ook in het teken van cultuur snuiven in Budva en de baai van Kotor, maar ook van onze cocktailparty op locatie, het lustrumdiner en de roast van onze enige eigen Bart de Jong! Als afsluiter werd in het Cadmus Cineplex, in de bioscoopzaal Europa, de lustrumfilm vertoond, een film over KADMOS door de jaren heen!

Herendispuut KADMOS wil alle helden bedanken voor hun aanwezigheid en in het bijzonder Wladimir van Montenegro Reizen voor de goede zorgen.