Bas Roelofs

Bas, een man van 1000 woorden. Altijd komt deze held met een goed verhaal aan, waarover dat maakt niet uit. Het afgelopen jaar is hij voornamelijk bezig geweest met zijn bestuursfunctie binnen studievereniging Dimensie. Hoewel hij hier hel druk mee is, is hij altijd in voor een feestje. Het maakt niet uit waar, of het nou bij Rowwen Hèze is of in Asterion, Bas is altijd van de partij en het belooft altijd gezellig te worden. Bas is overal voor in en is zeker niet bang om de gangmaker te zijn.
Daarnaast is Bas ook zeer creatief met taal. Dichten, rijmen en liederen schrijven. Bas kan het allemaal. Verder is deze Held ook nog is sportief. Tot kort geleden was roeien een vaste bezigheid van hem. Een beetje op het water dobberen, ja dat kon deze held wel. Vanwege zijn bestuursjaar moest hij hier helaas mee stoppen en sport hij nu zo af en toe nog wel eens.

Dat Bas het volgend jaar lastig gaat krijgen om weer te gaan studeren, dat is wel duidelijk. Hij vermaakt zich prima zo, maar aan zijn bestuursjaar komt toch echt bijna een einde. Gelukkig houdt Bas altijd en overal de moed erin, dus moet het studeren volgend jaar ook wel goed komen.