Harmen Nauta

Harmen is iemand die in gezelschap geen opvallende rol speelt. Als u hem beter leert kennen en hij daarmee u ook, zult u merken wat er achter dit gezicht allemaal schuil gaat. We hebben het hier over iemand met een kritische blik die goed nadenkt over de invulling van zijn leven en daarom niet over één nacht ijs gaat. Als Harmen zijn keuzes gemaakt heeft, zet hij zich in met hart en ziel. Hij steekt veel energie in zijn studie BMT en door dit doorzettingsvermogen heeft hij helemaal zijn draai gevonden.

Zijn rust vind Harmen op zijn kamer, op kruipafstand van de Pakkerij, waar hij bij kan komen van zijn drukke sociale leven. Want naast lid van ons dispuut, is Harmen ook lid van jaarclub N.U.D.S. Samen met de mannen van deze jaarclub brengt hij regelmatig avonden etend, drinkend en pokerend door, bezigheden waar Kadmoten ook niet vies van zijn.

In 2004 is Harmen lid geworden bij AEGEE en na het doorlopen van de intro in de KAΔMOΣ-doegroep een actief kroegbezoeker geworden. Daarnaast werd hij na een tijdje actief bij de Partnership Committee, alwaar hij zijn best doet de vereniging van de nodige liquide middelen te voorzien. Ten slotte is Harmen sinds kort actief in de Introductie Kommissie 2006 van AEGEE, waar hij met zijn creatieve ideeën gaat proberen nieuwe eerstejaars te winnen voor onze vereniging.