Joeri Massa

Laat u door de naam niet beetnemen, we hebben hier te maken met een held waaraan enige Massa ontbreekt. Maar dat wat aan massa ontbreekt wordt opgevuld door doordachtzaamheid. Alles wordt in acht genomen voordat deze held tot een beslissing komt, voor goed advies of een blik door een andere bril kun je bij hem gerust aankloppen. Doordachtzaam als hij is, komt niet altijd zijn gesproken woord over, door het ontbreken van enige Massa is het verheffen van zijn stem niet zijn sterkste punt. Ook waar anderen de temperatuur aangenaam vinden staat deze held te rillen van de kou!

Zijn voorliefde voor het prachtige Twente werd al snel duidelijk toen bleek dat hij een Oldenzaalse aan de haak had geslagen. Dat hij voor zijn studie Civiele Techniek het schone Enschede heeft gekozen komt dan ook niet als een totale verrassing. Jazeker, want ook Enschede is mooi (zeker in deze tijd van het jaar)! Toch blijft Nijmegen deze held dicht bij het hart, het is dan ook zeker niet uit te sluiten dat hij op een dag zal terugkeren om de Waal in goede banen te leiden.

Een serieuze en nuchtere jongen is hij wel te noemen, altijd verstandig en je zult hem niet vaak knuppeltjedik in de kroeg aan treffen. #yolojoeri