Rick Hahn

Rick Hahn, der Neue Hahn, is op het eerste oog een aardige, rustige kerel. Een jongen die geen vlieg kwaad doet. Als je met hem begint te praten komt er langzaam een guitige grimas op zijn gezicht. En als hij loskomt valt er een daverend gelach te horen. Dit gaat eigenlijk net als het optrekken met een Kreidler, even langzaam opwarmen en dan komt de acceleratie.
Al helemaal als je begint over motoren, auto’s of andere voorwerpen die hard gaan. Dan worden zijn ogen groot en begint hij honderduit te vertellen over hoe gaaf Porsches, Kreidlers en Le Mans zijn.
Maar Rick is ook een kwetsbare jongen. Iemand die zijn zachte kant ook kan tonen. Hij maakt dan na zijn zinnen een beweging met zijn hoofd en knijpt zijn ogen even dicht. Hij straalt dan een soort gelatenheid uit.

Rick is een vechter, als je hij iets moet bereiken dan zal hij er ook komen. Hij is goed in de dingen uitvoeren die van hem verwacht worden. Bij zijn studie heeft hij misschien nog wat opstartproblemen, maar nu hij door KADMOS grondig is gerestaureerd zal hij er als een speer doorheen gaan.