Wietse Hasper

Wietse Hasper, wat is het toch een goeie vent. Van Meppel naar Enschede gekomen om TBK te studeren, een brede studie voor iemand met brede interesses, typisch meneer Haspel. “Werk” reisje New York, ontwikkelingshulp in Afrika, liften naar Gent, niks is deze jonge te gek. U moet dan ook niet denken dat hij klaar is met reizen.

Dat deze jonge held een actief student zal worden, staat allang vast. Bij AEGEE begon hij met de DiesCommissie en er zullen zeker nog meer commissies volgen. Ambitie heeft hij dan ook zeker en misschien schuilt er wel een bestuurder in deze man. Behalve een beetje de actieve student uithangen heeft Wietse ook nog andere hobby’s. Sporten of spelletjes spelen vindt deze man ook nog altijd leuk.

Ook in onze kroeg is deze goedlachse man vaak te vinden. Shotje hier shotje daar, Wietse doet het allemaal. Hoe later het wordt hoe bijzonderder te verhalen zijn, als je ze überhaupt nog kan verstaan. Met een paar biertjes op stapt Wietse dan ook makkelijk op de dames af en gooit hij zijn charmes in de strijd. Met Wietse in de buurt is er altijd wat te beleven.