Wouter Moes

We hebben weer een échte tukker binnen Het Dispuut! En dat is te horen ook. Toch is Moes binnen een jaar getransformeerd van een stugge tukker tot een studentikoze lul met hart voor De Klup! ‘Vo! Dankzij zijn voorliefde voor jasje-dasje en zeer constante kroegbezoek werd hij dan ook meteen in zijn tweede jaar penningmeester van het Sociëteits Bestuur.

Over het algemeen is Moes een stille genieter, maar als hij het eenmaal in zijn bol krijgt dan gaat hij helemaal los! Maar op een rustige dinsdagavond kan ook menig kroegbezoeker een uitgebreide geschiedenisles van hem krijgen. Met name over de Duitse kant van de Tweede Wereldoorlog hoef je hem niet proberen af te troeven…

Behalve geschiedeniskennis is het enige wat we terugvinden van zijn studie European Studies zijn voor liefde voor Ierland. Naast dat zijn Iers aandoende jaarclub jasje-dasje, reist hij graag naar Ierland om daar bijvoorbeeld Saint-Patricks Day te vieren in Cork!

Speelde hij vroeger een Duitse mars met zijn orkest, nu rockt hij liever op het podium met zijn gitaar. Moes brengt KADMOS dan ook weer een stukje dichterbij naar een KADMOS-Band. Tot die tijd betreedt hij het podium met AEGEE band .Punt Uit!

Na zijn SB-jaar gaat deze Held ongetwijfeld nog veel betekenen voor AEGEE en KADMOS!