Dennis Stronks

Dennis, wat een heerlijke jongen is het toch. Onze held komt vanuit Winterswijk ons gezelschap verrijken met zijn vrolijkheid en positiviteit. Met een passie voor Technische Natuurkunde begon hij met zijn eerste jaar op het Saxion. Na zijn propedeuse cum laude gehaald te hebben, kon zijn passie niet langer onopgemerkt blijven en ontving hij met trots een studiebeurs. Dennis is hierna overgestapt naar de Universiteit, om daar te beginnen met het eerste jaar van Technische Natuurkunde.

Onze held studeert dan misschien wel Technische Natuurkunde, maar vergis je niet! Dennis houdt erg van gezelligheid, en besloot om zich in zijn 2e jaar in te schrijven bij AEGEE. Hij heeft het hier ontzettend naar zijn zin, en is regelmatig in de kroeg te vinden. Dennis is altijd wel te porren voor een borrel, een biertje gaat er wel in!

Onze held vervolgt nu zijn reis naar het verre Zweden, om een minor Deeltjesfysica, Kernfysica en Astronomie te doen. Het studeren in Zweden bevalt hem zo goed, dat hij zelfs zijn verblijf met een half jaar heeft verlengd.