Erik-Jan Damhof

Waar komt deze held vandaan, iedereen vraagt het zich af. Verhalen gaan rond dat het allemaal begon in Leipzig en daarna doorging in Hulst. Anderen zeggen dat deze held ook gespot is in Canada. Een ding is wel duidelijk, hij heeft zijn thuis gevonden in Enschede.

Na een opfris cursus Euler worden heeft Erik-Jan één doel voor ogen: TBK aan de uni. Door deze studie zal hij heer en meester worden in het bedrijfsleven waarbij hij elk bedrijf helpt met beter worden, wat een held!
Naast studeren is E2, EJ was al bezet, natuurlijk ook te vinden in het studentenleven. Zodra bij deze jongen de bovenste knoopjes van zijn overhemd los gaan weten wij hoe ver het is, de charme modes staan aan en geen vrouw kan hem weerstaan. Gelukkig, voor ons, bestaan er ook momenten dat de knoopjes dicht blijven. Op deze momenten kun je met hem een goed, diepgaand gesprek houden met natuurlijk ook zo nu en dan een alcoholische versnapering. Naast zijn favoriete speciaal biertje, Gouden Carolus, houdt deze held ook van een goed glas whisky.