Hidde Zijlstra

Hidde, waar moet je toch beginnen. Uit het hoge Noorden moeten komen om BIT te gaan studeren. Helaas beviel die studie hem toch niet en heeft hij de overstap gemaakt naar IBA. Gelukkig is dit de beste keuze die hij heeft gemaakt (op KADMOS na natuurlijk). Deze welbespraakte jongeman is zeker niet vies van een feestje en als hij er zin in heeft kan hij wel de hele nacht doorgaan. Hij doet natuurlijk ook aan serieuze dingen, na een jaar in het bestuur van de Jonge Democraten in Friesland te hebben gezeten, moest hij hier wel verder gaan met het politieke activisme. En dat deed hij ook, als voorzitter van DAS nog wel! Maar dat niet alleen, ook heeft Hidde commissies gedaan bij AEGEE en probeert hij landelijk ook nog wat invloed in te brengen via het COC.
Ook is deze jongen ook altijd in voor een liedje, en als je geluk hebt verzint hij zo een liedje of twee, of misschien wel een hele musical! En natuurlijk is zijn viool uit China er dan ook bij.
Ten slotte, mocht je deze jongen echt goed willen spreken, neem dan vooral een fles wijn mee. En dan het liefst 3, want ja, zo’n fles heb je sneller leeg dan je denkt!