Jasper Peetsma

Jasper Peetsma, de held die de mooie meiden uit Fryslân achter zich liet om in Enschede te gaan studeren. Jasper heeft ervoor gekozen om Creative Technology te gaan studeren op de UT. Het lijkt wel of deze studie voor deze held gemaakt is.
De creativiteit probeert Jasper ook op het voetbalveld te laten zien. Hij houdt er zeker van om af en toe even een balletje te trappen. Zijn hele leven staat hij al achter zijn vertrouwde voetbalclub Heerenveen. Als het mogelijk is zit hij elke thuiswedstrijd in het Abe Lenstra stadion. Hij behoort dan ook nog net niet tot de harde kern.
Deze held schroomt niet om grote taken op zich te nemen. Hij laat zijn behulpzaamheid en onbaatzuchtigheid dan ook vaak zien. Als jij even geen tijd hebt, dan neemt Jasper de boel wel even over.
Wanneer je samen met deze held in de kroeg staat, dan kan een goudgele rakker niet ontbreken. Het liefst heeft hij een biertje voor ieder niertje. Met de muziek in de kroeg zal hij al snel tevreden zijn, want zijn muzieksmaak kent vele aspecten. Zijn muzieksmaak reikt van de meest actuele dance tot de grootste underdog rapper Hopsin.
Deze held heeft al vele plannen voor in de toekomst uitgestippeld. Hij wil onder andere in zijn 3e of 4e jaar ook een jaar SB doen. Wij zullen nog veel van deze held gaan zien in de toekomst.