Jochem Postmes

Al rappende waande deze held zich vanuit de stad van de Bossche bol naar Enschede om daar enthousiast aan zijn studentenleven te beginnen. Hij begon de studie Creatieve Technologie omdat deze studie goed aansloot bij twee van zijn grote bezigheden: Creativiteit en Technologie.

Al voor zijn tijd in Enschede was Jochem een creatieve vent. Rappend als nucleair schaap verbaasde hij eenieder met zijn enthousiasme en scherpe teksten. Verder heeft deze held een voorliefde voor cultuur, naast hiphop interesseert hij zich namelijk ook voor de meer klassieke culturen en eigenlijk alles wat met muziek te maken heeft. En eigenlijk alles.
Jochem is hier in het oosten altijd op zoek naar de gezelligheid en leuke feestjes en hij zal zijn gezicht dan ook veel in de kroeg laten zien. Voor een goed gesprek danwel slechte dansmoves.

Ja heb je, nee bestaat niet eens. Zo kun je deze held goed omschrijven. Het zal u dan ook niet verbazen dat Jochem in zijn eerste jaar bestuur ging doen bij Musilon en daarnaast nog een aantal commissies heeft gedaan. Dit resulteerde in een prachtige tweede plek bij de studentenactivismeprijs. U kunt er vanuit gaan dat er nog veel meer activisme zal volgen.