Jorn Hesseling

Hessling of Hesselink, hoe hij ook genoemd wordt, het draait allemaal om Jorn. Deze enthousiasteling uit het Gelderse Epe is een welbespraakte held. Hij kan met mooie woorden een goed verhaal vertellen, al lijkt het soms niet helemaal te kloppen. Overal kan je met hem even bijkomen van de drukte van het studentenleven, al is het bij de Mac of bij de IKEA, met Jorn is daar altijd iets te beleven.

In zijn vrije tijd doet hij ook aan sport en daar heeft hij ook succes mee. Met zijn racefiets heeft hij al de Mont Ventoux beklommen en zijn hockeyteam heeft eens het kampioenschap gewonnen, ook al gaat hockey hem niet altijd zonder kneuzingen af, hij weet door te zetten.

Zijn rol bij commissies begon klein (en blauw), toen hij in de eerstejaarscommissie zat, maar hij heeft ambities die reiken tot SB. Wees dus zeker niet verbaasd als je hem daar over een jaar ziet staan. Jorn begon aan een studie Technische Bedrijfskunde aan de UT, maar helaas moest hij hiermee stoppen. Om zijn passie voor TBK toch door te zetten, is hij nu begonnen met dezelfde studie aan het Saxion, maar hij geeft niet op en wil graag opnieuw doorstromen naar de uni.