Nilé Hovius

Als je ‘UUUUUUU’ hoort dan is hoogst waarschijnlijk Nile Hovius nabij, deze held komt uit de grootste stad van het midden des lands: Utrecht! Vanaf zijn woonboot aan de Vecht is deze man naar het oosten getrokken om zijn studentenleven te beginnen in het mooie Twente. Als kersverse student is hij begonnen aan de bachelor Biomedische Technologie aan de UT en na een spetterende Kick-In in een AEGEE doegroep koos hij ervoor om lid te worden van de studentenvereniging.

Nile houdt van activisme en meldde zich dan ook meteen aan voor de eerstejaarscommissie, werd lid van de Bon AppeCie en later ook van de Kick-In commissie en Travel Team. Naast ook de leuke feestjes en het vele bier bleek de studie toch meer tijd te vragen dan verwacht. Er blijkt ook nog gestudeerd te moeten worden op de universiteit! Na een spannend laatste kwartiel en veel zwoegen wist hij zijn BSA alsnog te bemachtigen. In zijn tweede jaar vervolgt hij de studie en last hij halverwege een tussenjaar in om SB te doen!

In zijn vrije tijd speelde Nile lacrosse bij studentensportvereniging Phoenix, echter is hij hier kort geleden mee gestopt. Daarnaast bevindt hij zich graag in de kroeg of ergens comfortabel met een biertje in zijn hand en houdt hij van filosofische gesprekken. Let wel, als hij eenmaal aan het praten is dan gaat het nog een lange nacht worden!