Activiteiten

Cantus

Sinds 1994 verzorgt KADMOS tijdens het introductiekamp van AEGEE een Cantus. Zoals bij een goede studentenvereniging gebruikelijk is, wordt de nieuwe leden zekere mores bijgebracht en deze taak kan je gerust aan KADMOS overlaten. Dankzij de deskundige en assertieve leiding van de Senaat groeit de Cantus elk jaar weer uit tot een hoogtepunt van het kamp.

Cocktailbar

Sinds 2002 verzorgt KADMOS een cocktailbar tijdens de intro. Vanachter een speciaal opgezette bar schenken de Kadmoten een selectie van tropische cocktails. Het is één van de grootste feestavonden van de intro waarop de meeste mensen zat naar huis gaan.

 

Liftweekend

In september of oktober wordt speciaal voor de nieuwe leden van AEGEE-Enschede het liftweekend georganiseerd. Koppels van 2, bestaande uit een ervaren en een onervaren lifter/ster, proberen zo snel mogelijk naar een tevoren gekozen stad te liften, alwaar iemand van het dispuut hen opwacht om de aankomsttijd te registreren. Het koppel dat het snelst heen en weer is gelift, mag zich een jaar lang winnaar van de KADMOS-liftwedstrijd noemen. Zo hopen we de liftervaringen en de romantiek van het liften op de nieuwe leden van AEGEE over te brengen.