Alexander Rengelink

Alexander Rengelink is een held waar je niet omheen kan. Een aanwezige verschijning met een Italiaanse achtergrond en de meest uiteenlopende hobby’s. Hij is er trots op een directe afstammeling te zijn van de beroemde componist Verdi. Het Italiaanse bloed in zijn aderen uit zich ook door zijn liefde voor een lekker happie eutuh. Waar eutuh is, is Alex, maar onderschat zijn smaak niet. Het is een echte fijnproever en hij houdt ervan om zelf in de keuken smakelijke gerechten te bereiden.

Wie hem voor het eerst tegenkomt zal snel vallen voor zijn charmes. Een onschuldige jongen die het leuk vind om computerspelletjes te spelen. Maar als je hem beter leert kennen merk je al snel dat onze knuffelpino veel breder geïnteresseerd is. Als drager van de twijfelachtige titel “the *king*” weet Alexander je altijd op de hoogte te houden van de nieuwste rariteiten die je kunt uithalen bij het bedrijven van de liefde.

Deze held van formaat staat altijd voor je klaar, nou ja, als hij wakker is. Zijn uurtjes slaap zijn hem dierbaar. Eenmaal wakker is hij altijd vrolijk. Bij AEGEE-Enschede was hij penningmeester van de HAIP commissie 2002 en is hij lid van jaarclub Quintus. Bij KADMOS vervulde van 2003-2004 jaar de eervolle taak van Ab Actis.

Alexander is op 15 september 2021 in het bijzijn van zijn geliefden overleden