Bart de Jong

Bart S. de Jong, een begrip apart in ons dispuut. Zijn mateloze enthousiasme voor de mooie dingen in het dagelijks leven vallen je het eerst op. Of dat goed is, kan een vraag zijn. Meestal is het positief…. ‘Hé de Jong…player!’ is een veelgehoorde kreet. De ijdele man! Zijn kledingstijl wijkt vaak wat af van ons gemiddelde dispuutslid. Van tanktops tot felrode bodywarmers en van jasje dasje tot een slobbertrui. Het kan allemaal.

Perfectionist, zeer zeker wel. Alles moet af en het liefst moet het ook goed af, anders is het laakbaar. Trots zijn op zijn eigen werk en de lat zeer hoog leggen. Hij vervult een voorbeeldfunctie voor het begrip activisme. Trots lid van het illustere Almanack College en veel losse taken heeft hij voor AEGEE gedaan. Zijn liefde lag verder bij zijn studie. Naïeve nuldejaars voorlichten over zijn fantastische studie BIT doet hij graag. 2004 was een hoogtepunt, aangezien hij de UT-IK 04 heeft gedaan, bravo. Ook voor het dispuut is deze jongeman zeer actief. Of het nou een stijlvol kerstdiner in een kasteel in Spa organiseren is of een jaar of twee Senaat, het kan allemaal. Lekker laag gaan in Asterion of gewoon in de NieuwMarkt, feest hoort er nou eenmaal bij, geen gezeur.

Omgooien die KADMOSclub en alles moet digitaal. Geen gepauper meer, alles moet een systeem en het liefst geordend ……….. U zult hem nog wel vaak tegenkomen!