Jan Willem Zwartsenberg

Jan Willem kan een levensgenieter genoemd worden, maar dan moet het leven wel wat te genieten geven. Terugkijkend op zijn tijd in Enschede ontbreekt het daar niet aan. Hij heeft in de beginperiode veel reizen met AEGEE gemaakt en kan daar mooie verhalen over vertellen. Het heen en weer reizen naar de congressen en vrouwen van AEGEE-Amsterdam, Istanbul, Heidelberg, Maastricht, Passau was helaas net niet genoeg om het felbegeerde liftbokaal in handen te krijgen. In 1999 heeft hij een jaar in het sociëteitsbestuur van Asterion gezeten. Als penningmeester heeft hij de financiële situatie van onze kroeg, in die tijd onder druk, weer geheel gezond gemaakt. Tevens is dat het jaar geweest dat hij zich aansloot bij KADMOS en zijn grote liefde Eline een belangrijke rol ging spelen. De taak van ab-actis bij KADMOS heeft hij met genoegen vervuld en het liftweekend naar Luxemburg zal onder deelnemers als één van de meest fameuze worden herinnerd (met het trammuseum en de bierstoelendans).
Bij KADMOS is Jan Willem lange tijd de oudste van de actieve club geweest. Hij woont inmiddels in Amersfoort samen met Eline en zet zich in voor pinksterweekenden met strandfeest en aanhang. Naast die bezigheden heeft JW ook nog tijd om te fitnessen, te squashen en daarbij veel over auto’s, vrouwen, maar ook dingen die ‘m echt bezighouden te praten.
Dat hij (bijna) is afgestudeerd betekent niet dat wij zijn theorieën over het parallelle universum, vleselijke passie en Griekse salades hoeven te missen. Gelukkig maar, kunnen we nog jaren genieten van deze levensgenieter!