Rinke Koopman

Rinke Koopman is wellicht de meest galante heer in ons midden. Een rustige persoonlijkheid maakt hem tot een verstandige en ambitieuze man die goed gezelschap biedt als het een beetje om inhoud gaat.

Na zijn VWO heeft Rinke een jaar doorgebracht in de States, daarna is hij begonnen aan Bouwkunde in Delft. Na een half jaar bleek dit niets te zijn en heeft hij de rest van het collegejaar gevuld met werken als barman. Eindelijk heeft Rinke z’n plek gevonden bij z’n huidige studie Bestuurskunde.

Vanwege Bestuurskunde is Rinke ook in Enschede terecht gekomen en hier komen zijn retorische talenten dan ook goed tot z’n recht. Daarnaast is hij ook erg actief bij AEGEE geworden. Als Agora-delicate is Rinke vaak te vinden op een event in het buitenland. Daarnaast houdt hij zich als voorzitter van de Partnership Commissie bezig met het binnenhalen van sponsoring. Verder heeft Rinke de Intro en Kampcommissie op z’n naam staan.

In zijn volle agenda vindt hij gelukkig nog wel tijd voor wat ontspanning, magic, zaalvoetbal en natuurlijk een goede borrel met ons mooie dispuut.