Roelof Krist

Roelof Krist, een man met altijd een glimlach op zijn gezicht en een goed nummer in zijn hoofd. Geregeld is hij te vinden in de Plato, opzoek naar weer een mooi album om aan zijn collectie toe te voegen. Want beste mensen, in deze held zit een bron van muzikale wijsheid die zelfs Apollon zal doen verbijsteren. Wanneer u opzoek bent naar een mooi zweverig nummer van IJslandse afkomst, dan moet u bij deze held zijn.

Naast luisteren naar een mooi nummer op zijn té kleine kamer (zowel 14m2 als 14m3), kun je hem los zien gaan op de tunes in Asterion, waarna je hem de volgende dag brak aan de telefoon hebt met de mededeling dat ie toch wel veel had gedronken. Maar ook van vrouwelijk schoon kan deze held enorm genieten. Wanneer hij met een dame staat te praten, is hij ook tijdelijk even onbereikbaar en zal je het later even opnieuw moeten proberen. Maar meneer houdt de handjes wel altijd netjes boven de dekens, immers hij is wel trouw aan zijn vriendin.

Natuurlijk moet er ook gestudeerd worden, dus je kunt hem ook regelmatig tegen komen op de UT met zijn studie BMT. Practicum hier, werkcollege daar en nog even snel een verslag inleveren. Met ambities als onderzoeker en AEGEE-Bestuurder (of is dat stiekem nog geheim). U zult nog veel van deze held horen.