Rogier Kauw-A-Tjoe

Gaat u staan!

Deze ‘kleine man’ wordt getypeerd door zijn uiterst zeldzame achternaam. Zijn Chinees-Surinaamse achtergrond maakt Rogier tot wie hij is. Hij heeft een zeer open en eerlijk karakter en is altijd in voor een praatje. Van serieuze gesprekken, tot slap gelul, alles is met hem mogelijk. Rogier is echter wel standvastig en ‘right to the point’, als hij dat moet zijn.
Rogier gaat maar al te graag een lekker biertje drinken en vandaar dat hij ook regelmatig te vinden is in Asterion. Bovendien is hij een echt partybeest en ‘t Bölke en de lunatic zijn voor hem dè plek om flink los te gaan.
Rogier houdt ook zeker van reizen en één van zijn geliefde bestemmingen is Italië. Na zijn studie afgerond te hebben, hoopt hij er nog eens een Master te doen.

Rogier is naar Enschede toegekomen om te beginnen met de studie Telematica. Toen hij echter na een jaar doorhad dat die studie niet ‘zijn ding’ was, besloot hij om Industrieel Ontwerpen te gaan studeren. IO bleek hem aan het lijf geschreven. Zijn ambities en creativiteit kon hij kwijt bij alles wat met deze studie te maken had. Buiten zijn studie zat Rogier ook niet stil. Een jaar bestuur van Daedalus, de organisatie van een symposium, het oprichten van zijn eigen bedrijfje ‘Razzle’, niks was hem te gek.

Na actief geweest te zijn bij Daedalus, werd Rogier toch ook nog lid bij AEGEE. Bij AEGEE is Rogier lekker actief met zijn jaarclub *vertigo en organiseerde met hun al verschillende activiteiten.