Ruben van Dijk

Ruben is helemaal uit Franeker gekomen om in het mooie Enschede te gaan studeren, en dat is maar goed ook! Deze creatieve geest is helemaal op zijn plek in een stad waar hij industrieel ontwerpen kan combineren met echte Twentse gezelligheid.

Ruben ging bij AEGEE-Enschede om zoveel mogelijk verschillende mensen te ontmoeten, en dat deed hij, In de kroeg is hij een graag geziene gast. Tussen de studie en de gezelligheid door vind deze held ook nog eens tijd om te volleyballen bij de plaatselijke vereniging.

Onder het genot van een biertje zal deze held u verbazen met zijn zeer brede kennis. Onderwerpen als filosofie, dichtkunst of de Griekse taal worden hierbij niet ontweken. Dit gevoel voor cultuur blijkt wel uit de wedstrijd winnende gedichten die Ruben zonder moeite uit zijn mouw tovert.

Ruben wordt vaak omschreven als een “goede jongen” maar degene die hem beter kennen weten dat hij veel meer is dan dat. Al bent u zijn vriend of vijand, deze pret face zal iedereen in zijn omgeving een helpende hand bieden. Vriendschap zet hij in zijn leven op de eerste plaats.