Tim Keizer

Timmeeyyyy is onze spirituele persoonlijkheid en weet alles af van hoe tot rust te komen in zijn drukke leven. Grote kans dat je hem dan ook hardlopend, squashend of onderuitgezakt tegen zult komen.

Een hele dag druk zijn met van alles en nog wat is geen uitzondering voor hem. Bellen, mailen, GPRSen , werken etc. Als je aan het eind van de dag dan vraagt wat hij heeft gedaan krijg je als antwoord ‘Eigenlijk helemaal niet zo veel’ of ‘Owja. vergeten’. Toch bederft dit nooit zijn vrolijk en enthousiasme om dingen aan te pakken.

Switchend, ook wel prioriteiten stellend, brengt hij nu zijn studietijd door. Begonnen op de UT en later gekozen voor het HBO. Hoewel hij in de bestuurskunde zit voor zijn studie, hebben talen hem altijd al getrokken. Zijn reislust wordt hier dan ook niet minder op.

Bij Tim ben je altijd welkom om even langs te komen om een kop thee te drinken en de dag even door te spreken, zelfs midden in de nacht is geen probleem. Zijn mac draait toch altijd wel. Hapje eutuh mag vaak niet ontbreken. Het bereiden echter doet hij op zijn eigen manier.

Voor AEGEE heeft hij al aardig wat betekent, zoals o.a. de penning van de introductie 2004 beheerd en het International Festival 2005 georganiseerd.