Timo Lauteslager

Ik eerst! Want u wilt toch ook… Timo! Wederom een capabele baas van lichting ambacht. Deze gentleman is een gentleman als geen ander. Altijd anders, onverwacht, ongeremd, scherp, misschien zelfs een beetje ‘speciaal’, maar bovenal zichzelf. Hij heeft een compleet eigen steil, en trekt zich niet snel iets aan van wat ‘normaal’ is. Wat is er nou normaal aan een eigen partij op richten? Wat is er normaal aan gratis knuffels uitdelen? Wat is er normaal aan Timo überhaupt?
Ookal zingt Timo nu nog wat slecht, zijn andere eigenschappen komen beter tot recht. Zo rockt hij samen met .Punt Uit! de Asterion, Oude Markt en heel Enschede bij elkaar. Met zijn vlugge vingers en karakter bespeelt hij niet alleen de gitaar, maar ook de vrouwen als geen ander. Deze Casanova heeft aan elke teen minstens tien vrouwen als hij uitbarst in lustige poëzie. Maar het hart van Timo ligt nog altijd in Polen, alwaar zijn ware liefde huist.
Ondanks dat Timo een eigenzinnig persoon is, met lange manen en zijn herkomst vindt in de Biblebelt, blijft het een geweldige vent. Zijn rustige, maar toch onrustige frisse flair brengt de wereld om hem heen altijd in extase.