Wessel Reijers

Wessel, of Wezzel, is een echte superboer uit de achterhoek. Maar dat hij een boer is zal niemand ooit merken, behalve aan zijn accent dan. De man zuipt niet elk weekend in een keet en gaat niet op de trekker naar school, neen! deze held is het toonbeeld van beschaving.

Muziek maken is zijn passie, vroeger met zijn band Pay Off, en nu met Eclectic Jive. Zelfd spelen in een heuse bigband op een groot festival, niks schrikt hem meer af. Een kerel met zoveel talent als hij kan alles aan. Naast muziek maken en keiharde metal luisteren drinkt Wessel ook graag een potje bier met zijn vrienden. Zaoterdags naor de Staoke en deurdeweeks zuupen in Asterion of in de Schildpatio. Want ja, dit dames en heren, is de eerste echte campusheld, en dat zal ie blijven ook.

Wessel doet naast al dat gepingel op zijn gitaar en gezuip ook nog een behoorlijke studie. Wat dan? European Studies natuurlijk, want zoeken naar Europa, dat is prioriteit nummer 1! Hij is al naar de Agora geweest en heeft de European School georganiseerd. AEGEE wacht met smart op deze held, want dan gaat ook de rest van Enschede het Europese licht zien.